top of page

Referanser

EM1_LogoPositiv_1200x267.png
seema.jpg

Eiendomsmegler 1 

"Vi har samarbeidet med Lars i mange år, og med suksess. Vi har kjørt store endringsprosesser, og brukt Lars til fellessamlinger, kontorsamlinger, rekruttering/studentsamlinger og en-til-en coaching.

 

I tillegg har han hatt en viktig sparringsrolle for oss i ledergruppen i selskapet. Lars har en strålende evne til å se enkelt-mennesket og utfordringen den ansatte kjenner på. Han bidrar troverdig og effektivt til at den enkelte selv setter seg sine produktive forbedringsmål og skaper et fokus på arbeidsoppgaver fremfor resultat.

 

Hans mantra er at resultat kun er en konsekvens av en handling – fokuser på det du kan gjøre noe med! Humor er et viktig verktøy, men alltid vel tilpasset og posjonert. Aldri overdrevet. Etter et tett samarbeid i mange år anbefaler vi gjerne Lars videre, til alle andre enn våre konkurrenter…"

 

Fredrick Hyggen Frilseth

Salgsdirektør

Medtronic AS

"Lars er en veldig dyktig lederutvikler som også gjør om teori til praktiske gjøremål i en hektisk hverdag. Han er også flink til å konkretisere og komme med gode praktiske eksempler.

 

Lars har også evnen til å sette seg inn i for han ukjente gjøremål og kombinere dette med konkret endret praksis for den enkelte. Har ingen problemer med å anbefale han etter mange gode opplevelser sammen med Lars, både i og utenfor felten."

 

Erik Krogsvold
Salgssjef

Medtronic-Logo.png
bottom of page