top of page

Jeg skaper resultater over tid

Eiendomsmegler 1 

"Vi har samarbeidet med Lars i mange år, og med suksess. Vi har kjørt store endringsprosesser, og brukt Lars til fellessamlinger, kontorsamlinger, rekruttering/studentsamlinger og en-til-en coaching. I tillegg har han hatt en viktig sparringsrolle for oss i ledergruppen i selskapet. Lars har en strålende evne til å se enkelt-mennesket og utfordringen den ansatte kjenner på. Han bidrar troverdig og effektivt til at den enkelte selv setter seg sine produktive forbedringsmål og skaper et fokus på arbeidsoppgaver fremfor resultat. Hans mantra er at resultat kun er en konsekvens av en handling – fokuser på det du kan gjøre noe med! Humor er et viktig verktøy, men alltid vel tilpasset og posjonert. Aldri overdrevet. Etter et tett samarbeid i mange år anbefaler vi gjerne Lars videre, til alle andre enn våre konkurrenter…"

 

Fredrick Hyggen Frilseth

Direct Response Services AS

"Lars er en kunnskapsrik, morsom og motiverende foredragsholder. Han er alltid superengasjert og har en spesiell evne til å dra frem engasjementet i andre. Lars setter med en humoristisk vri fokus på ting man ikke har tenkt over, og man sitter igjen med en aha-opplevelse og følelsen av å kunne mestre noe man ikke trodde man fikk til. Han deler enkle metoder som gir store forbedringer i resultat og som er lett å ta med seg videre i hverdagen. Jeg bruker Lars på fast basis til samlinger med mine kunder og kan varmt anbefale han videre!"

 

Hanne Krokan

Medtronic

"Lars er en veldig entusiastisk foredragsholder som også gjør om teori til praktiske gjøremål i en hektisk salgshverdag. Han er også flink til å konkretisere og komme med gode praktiske eksempler. Lars har også evnen til å sette seg inn i for han ukjente gjøremål og kombinere dette med konkret endret praksis for den enkelte. Har ingen problemer med å anbefale han etter mange gode opplevelser sammen med Lars, både i og utenfor felten."

 

Erik Krogsvold

Eie Eiendomsmegling

"Jeg har jobbet med salg siden 2002, og anser meg selv som en god selger. Mange i likhet med meg mente derfor at eiendomsmegling ville være et godt valg etter jussen. Inngangen ble imidlertid mye tøffere enn hva jeg kunne forestille meg. Jeg starter å jobbe høsten 2013 samtidig som boligmarkedet i Oslo og Akershus stagnerte Introduksjonen ble således ikke noe lettere. Helt fra starten av tok jeg kontakt med mer erfarne meglere for råd og tips, men slet med å få en jevn flyt på ting. Jeg prøvde mye forskjellig, men slet med å finne én framgangsmåte for meg. Lars kom inn i en, for meg, kritisk periode. Jeg hadde på dette tidspunktet jobbet som megler i halvannet år og slet med å få nok oppdrag. Lars bidro til å bryte opp tankesettet mitt og samtidig hjelpe meg å se ting fra en annen måte. Videre lagde vi sammen en framgangsmåte som Lars hadde erfaring med fungerte og skreddersydde den til meg. I starten gikk det litt trått og jeg hadde mine tvil, men jeg gjennomførte hver befaring som vi hadde avtalt. Etter kort tid ble prosessen veldig naturlig for meg, og jeg begynte å vinne oppdrag. Dette resulterte i bedre tillit som igjen bidro til større suksess. Jeg har hatt en 65% økning i 2016 kontra 2015. jeg jobber videre smartere, har betydelig bedre tilslagsprosent, samt at kvaliteten oppdrag er høyere. Jeg vil anbefale Lars på det varmeste. Ikke bare fikk han skikk på meg, men han har også fulgt meg opp i etterkant med gode innspill og råd."

 

Dane Matanovic

bottom of page